Vállalat

Hol találhatok álláslehetőségeket az adidas-on belül?

Munkalehetőségeket a Karrier Központ oldalán találhat, melyhez hozzáférhet, ha ide kattint.

Hol találok információt az adidas és a környezet kapcsolatáról?

A szociális és környezeti irányelveinkről beleértve a munkáltatói kérdéseket is, a "sustainability" résznél találhat bővebb információt, melyet ide kattintva könnyedén elérhet.

Hol találok információt az adidas részvényeiről?

Az adidas AG részvényeit a "Deutsche Burse" értéktőzsdén Frankfurtban, Németországban jegyzik. A részvények a DAX-30 index részét képezik, amiben csak a legnagyobb német cégeket jegyzik. Egyesült Államokbeli minősített céges befektetők részére, akinek tiltott az amerikai részvényekbe történő bekeftetés, adidas AG fenntart egy nem szponzorált 144A előírásnak megfelelő ADR programot. A ráta jelen esetben két ADR egy közönséges részvényért. További információkért az adidas AG részvényeiről kérjük, látogasson el a Befektetői Kapcsolatok oldalra ide kattintva az adidas-group.com vállalati weboldalunkon.

Hol találok több információt az adidas történelméről?

Mivel nagyon büszkék vagyunk a cég örökségére, úgy döntöttünk, hogy a weboldal egy jelentős részét az adidas alapítójának, Adi Dassler-nek és az adidas történetének dedikáljuk. Ez a "rólunk" elnevezésű részben találhatja, vagy kattintson ide. Néhány információ ugyancsak megtalálható az adidas-group.com vállalati weboldalon, vagy ha ide kattint.

Honnan ered az "adidas" név?

Az "adidas" név 1948-ra vezethető vissza és a vállalat alapítója, Adolf Dassler nevéből származik. Becenevét, az "Adi"-t és a vezetéknevének első három betűjét egymás mellé rakva megszületett az "adidas" név.

Ki alapította az adidas-t?

Az adidas-t Adi Dassler alapította. Ha szeretne többet tudni róla, a családjáról, a sport iránti szenvedélyéről, kérjük látogasson el a weboldal "rólunk " című részére.

Kivel lehet felvenni a kapcsolatot termék elhelyezés, hírességek, szórakoztatás vagy nem sporthoz kötött szponzoráció kérdésében, ideértve a filmhez és zenéhez kötött kérdéseket is?

Őszintén szólva, minden féle az adidas általi szponzoráció Performance (Sport) és Originals (Lifestyle) területeken sporthoz kötődik.

Kivel vehetem fel a kapcsolatot az adidas-nál adományokkal és jótékonysági hozzájárulással kapcsolatban?

Minden vállalati adomány iránti igényt írásban kérünk benyújtani. Magánszemélyek vagy non-profit szervezetek jótékonysági hozzájárulással és adománnyal kapcsolatos, részünkre benyújtott igénye 1-10 oldalig terjedő hosszúságú legyen, és tartalmazzon minden friss újságcikket vagy brosúrát a jótékonysággal kapcsolatban. Megkeresését kérjük, a következő címre juttassa el: adidas Budapest Kft. 1134 Budapest Váci út 45.

Kivel vehetem fel a kapcsolatot egy csapat, szervezet vagy egyéni sportoló szponzorációjáról?

az adidas nagyon sok csapattal, egyéni sportolóval és szervezettel kapcsolatos szponzorációs megkeresést kap és be kell hogy valljuk, hogy nem tudunk minden kérésre igenlően válaszolni. Célunk, hogy a lehető legtöbb sportolónak adjunk lehetőséget a sportolásra és versenyeken való részvételre. Partnereinket azért választjuk ki, mert ők terstesítik meg sport legjavát: a csapatmunkát, az őszinteséget, büszkeséget, a személyes megbízhatóságot és az elveikhez való hűséget. A sportszponzorációs megkeresését kérjük, az alábbi címre küldje el Sport Marketing osztályunk számára úgy, hogy megjelöli a konkrét sportot (pl. tenisz, labdarúgás, stb.), melyben a támogatásunkat kéri: adidas Budapest Kft. 1134 Budapest Váci út 45. Az adidas egy képviselője fel fogja venni Önnel a kapcsolatot a megkereséssel kapcsolatban. Köszönjük az adidas iránti érdeklődését és gratulálunk az elért eredményeihez.

Mik az adidas irányelvei a titoktartással kapcsolatban?

Az adidas elve, hogy tiszteletben tartjuk és védjük a felhasználók személyes adatait. Az adidas és tagjai akaratlagosan nem teszik közzé harmadik fél számára a vevők személyes információt, csak abban az esetben, ha a vevő beleegyezését adta ehhez. Az irányelveink, amit ide kattintva olvashat el, leírja, hogyan gyűjtünk be Öntől információkat és hogyan használjuk fel azokat.

Mik az adidas munkaadói elvei?

A szociális és környezeti irányelveinkről beleértve a munkáltatói kérdéseket is, a "sustainability" résznél találhat bővebb információt.

Szeretnék többet megtudni a vállalatról a felépítéséről, a stratégiáiról.

Több információt találhat az adidas AG -ről, ha ide kattintva ellátogat vállalti oldalunkra. Az internet használata örömteli és félelemmentes kell, hogy legyen, ezt ebben szeretnénk mi is segíteni