Közösség & Hírlevél

A személyes adataimat mással is megosztják?

Az adidas elve, hogy tiszteletben tartjuk és védjük a felhasználók személyes adatait. Az adidas és tagjai akaratlagosan soha nem teszik közzé harmadik fél számára a vevők személyes információt, csak abban az esetben, ha a vevő beleegyezését adta ehhez. Az irányelveink, amit ide kattintva olvashat el, leírják, hogyan gyűjtünk be Öntől információkat és hogyan használjuk fel azokat.

Hogy iratkozhatok le a levelezési listáról?

Minden általunk küldött e-mailben megtalálhatók az instrukciók, hogy hogyan lehet leiratkozni. Ha nem kíván több e-mailt kapni az adidastól, csak válaszoljon az e-mailre, a levél tárgya legyen az, hogy 'leiratkozás'.

Hogyan kaphatok felhasználónevet és jelszót az adidas.com weboldalhoz?

Akkor kaphat felhasználónevet és jelszót amikor csatlakozik az adidas globális internet közösségéhez. A regisztrációhoz kattintson ide. Szükségünk lesz pár alapvető információra, mint például e-mail címe, születési dátuma és az ország, ahol él. A közösségben történő regisztrációval lehetővé tesszük, hogy elérje az adidas.com különleges részeit is, lehetővé válik, hogy részt vegyen online játékokban és versenyekben. Regisztrációjával lehetőséget ad számunkra, hogy rendszeresen e-mailt küldjünk Önnek, így Ön lesz az első aki megtudja mi is történik az adidas.com oldalon.

Hogyan tudom megváltoztatni a profilom vagy a személyes adataimat?

A személyes információk megváltoztatáshoz, beleértve e-mail címet és jelszót is, látogasson el a közösségi regisztrációs oldalunkra itt, válassza ki az "adatok frissítése"-t, majd írja be az felhasználói nevét és jelszavát.

Mit tegyek ha elfelejtettem a felhasználó nevemet vagy a jelszavamat?

Ha szüksége van segítségre a felhasználó nevet és jelszót igénylő területeken az adidas.com weboldalon belül, beleértve a játékokat és a vetélkedőket, látogasson el a regisztrációs oldalra, válassza ki a "elfelejtett jelszó" lehetőséget, írja be a regisztrációnál használt e-mail címét, kattintson a "végrehajt" gomba, és a belépési adatait elküldjük e-mailben.

Miután regisztráltam tudom törölni a profilomat az adidas globális közösségéből?

Igen, de vegye figyelembe, hogy a profil törlése után már nem fér hozzá olyan tartalmakhoz amikhez felhasználónév és jelszó szükséges, és minden versenyből törölve lesz, melybe korábban benevezett. Ellenben, ha regisztrálva marad kérheti, hogy ne kapjon több e-mailt az adidas.com oldalról azzal, hogy megváltoztatja a profilját a regisztrációs oldalon ha kiválasztja az "adatok frissítése" lehetőséget. Ha szeretne leiratkozni a "Termékek" hírlevélről akkor is a leiratkozás folyamata alapján járjon el, ahogy az le van írva a "Hogyan töröljem magam a "Termékek" levelező listáról" pontban. Így még mindig lesz lehetősége arra, hogy elérjen olyan tartalmakat amikhez felhasználónév és jelszó szükséges, vagy részt vehessen versenyekben. Ha mégis törölni szeretné a profilját, menjen a regisztrációs felületre, válassza az "adatok törlése" lehetőséget és írja be felhasználó nevét és jelszavát az azonosításhoz.