Katalógus

Hogyan és hol kaphatok adidas termék-katalógust?

Sajnos, nem készítünk vevői katalógust, de képek és információk megtalálhatók legtöbb adidas termékről az adidas.com weboldalon.

Miért láthatok egy terméket az online katalógusban de nem találhatom meg a boltokban, vagy fordítva?

Az Online katalógusban kizárólag az aktuális szezon termékeiről tudunk információt adni, mivel szinte lehetetlen nyilvántartani, hogy a különböző boltok milyen korábbi terméket tartanak. Gyakran előfordul, hogy olyan termékek találhatók meg a boltokban amit úgy hívunk, hogy továbbfutó termékek, vagyis lehetséges, hogy tartanak termékeket az előző szezonból. Ennek ellenére a boltok az aktuális szezon termékeit meg tudják rendelni, amennyiben abból rendelkezésre áll központi árukészlet. Emellett, az online katalógusban nem találhatók licenszelt árucikkek, mint például az ökölvívás, teakwondo, vívás számára készült termékek.

Miért nem találok meg egy speciális terméket a katalógusban?

Ennek több oka is lehet: 1. A termék nem a jelenlegi szezonból való. Az online katalógusban csak az aktuális szezon termékei találhatók meg. Ennek oka, hogy sok előző szezonos termék árusítása megszűnik, illetve sok olyan termék létezhet amely már nincsen raktáron. 2. A termék nem elérhető az Ön országában. Az adidas világszerte értékesít, és az értékesített termékek köre országonként változik. A különböző országok honlapjain csak az adott országban értékesítésre kerülő termékek kerülnek bemutatásra.