TRAINING

TARTSD ÉGVE A TÜZET

A teljesítménynek nem kell csökkennie, amikor leesik a hőmérséklet. Szerelkezz fel, szedd össze a csapatot, és teljesíts optimális szinten ezekkel, a hidegebb hónapokra szóló tanácsokkal.

szöveg

GYŐZD LE A SZOMORÚSÁGOT

A TÉL komoly hatással lehet a testre és a szellemre egyaránt. Hidegben a teljesítményszint csökken - ezáltal kevesebb az endorfin és nagyobb az esélye a téli szomorúság megjelenésének. Hogy ezt legyőzd, próbáld meg napközben elvégezni az edzéseidet a szabadban, hogy kihasználhasd a napfény előnyeit. Ez lehetővé teszi, hogy kiszakadj a napi rutinból, és javítja a hangulatod.

Embedded-Image-1-DesktopDK

ÁLLJATOK ÖSSZE A GYŐZELEMÉRT

Győzd le az elemeket azzal, hogy tovább javítod az általános jó közérzeted és vidámságod rendszeres szabadtéri edzésekkel. A szabadtéri edzés segít fenntartani az energiaszintet - pozitív hangulatot eredményezve. Ha úgy alakul, hogy teremben maradsz, állj párba vagy alakítsatok csoportot, ez segít a motiválásban, amikor keményebbre fordul az idő.

LEGYEN TÖKÉLETES A BEMELEGÍTÉSED

A hidegben edzés egy kicsivel több előkészületet igényel, mint általában, ha meg akarod úszni sérülés nélkül. Egy komoly bemelegítés közvetlenül az edzés előtt életbevágó a legjobb teljesítmény biztosításához. Ha a bőr és a test hőmérséklete nem marad meg, a bemelegítés hatása elmúlik.

Embedded-Image-2-DesktopDKA CLIMAHEAT GYŐZELEMRE SZÜLETETT
A profi szintű teljesítmény a fejlesztőlaboratóriumunkban kezdődik. A sportolók által extrém körülmények között tesztelt CLIMAHEAT kellő hőszigeteléssel, nedvesség-elvezető anyagból készült, hogy védőréteget képezzen a test számára. Ismerd meg a legújabban kapható kollekciót most, és készülj fel, hogy melegen maradj és kényelmesen érezd magad a téli edzéseken.
SHOP NOW

RUNTASTIC RESULTS

LENDÜLJ FORMÁBA EZEKKEL A SZABADTÉRI EDZÉSEKKEL
Az elemek nem játszadoznak, és mi sem
Bármilyen is az idő, mi együtt edzünk. Több ember. Nagyobb erő. Győzelemre születtünk