Exkluzív. Eklektikus. Egyedülállóan merész.

Az Arkyn új változata. Csak itt kapható: adidas boltok és adidas.com.

Most kapható.

Egy eklektikus fazon.

A holnap design-ja együtt az adidas archívumok legikonikusabb részleteivel egy modern sneakerért. Az exkluzívan nőknek tervezett, progresszív fazonú Arkyn sneaker a magas divat elemeivel és az energia-visszajuttató BOOST párnázat erejével készült.

A divat és az archívumok találkozása.

A magas divat elemei a retró érzettel keveredve alkotják a hiteles és exkluzív darabok kollekcióját. Határozottan mai, rendkívül progresszív megoldásokkal.

Arkyn

Florencia Galarza, New York, 2017.

Találd meg a te Arkynodat

Azok, akik nem akarnak címkéket maguknak.

A szerb művész, Ana Kras egy sokoldalú alkotó csoda. Alkot a bútortervezés, a belsőépítészet, a rajz, a festés, a szobrászat, a fotózás és a divat világában. Az Arkyn igazi szellemiségének megtestesítője.

A labdarúgó Florencia Galarza sokoldalú tehetség, igazi Arkyn nő. Tizenévesen, az amerikai női labdarúgás ígéreteként, egy sérülésből lehetőséget teremtve, DJ-vé lépett elő Kanye Westtel turnézva - most ismét játszik, profiként a Boca Juniorsban.

Lehet, hogy a világ egyik leghíresebb modellje, de n gondold, hogy ez határozza meg őt. Könnyedén mozogva a design, az írás, a színészkedés és a barátai és családja fotózása között, az erőtől duzzadó női alkotók egyik ragyogó példája, akit nem lehet beskatulyázni.

A zenész Syv de Blare a kontrasztokat keverve alkotja meg igen sajátos hangzásvilágát. Habár szíve a zenéért dobog, emellett lelkes fotós is az Arkyn eszenciáját képviselve: a kreativitás sokféleképpen lakozik benned.

Mi a közös a profi táncban és a virágmintában? Marisa Competello! Közel egy évtizedes stylist asszisztensi munka után, változtatni akart. Igazi Arkyn nőként megalapította a Meta Florát: New York-i design stúdióját, minimalista alkotásokkal, amely a mozgás, a vonalak, a színek és az anyagok iránti érdeklődését tükrözik.

Sosem ugyanaz. Sosem az elvárt.