Sajnos lejárt böngészőt használsz. Kérjük, frissítsd a böngésződ a teljes élményhez.

Engedd szabadjára az UltraBOOST X energiát minden lépésnél.

A lehető legjobb formád

A sprinter sztár, Octavious Freeman dinamizmusát idézi az adidas by Stella McCartney egy kimondottan női sportolóknak készült kollekcióval. Még sosem érezhetted jobban, hogy készen állsz rekordjaid megdöntésére egy desing-nal, mely megszegi a szabályokat, és egy technológiával, mely erőt kölcsönöz a testnek.

Legyél megállíthatatlan

Könnyű, világos és innovatív anyagok, amelyekkel gyorsabban jutsz messzebbre. Az Adizero futókollekció segít szabályozni a testhőmérsékleted, így magasabbra emelheted a lécet, és fenntarthatod az energiaszinted. Legyen az egyéni legjobbad az új elvárásod.

Megállíthatatlan teljesítmény

A könnyed stílusú, mindig könnyű adidas by Stella McCartney hátizsák és sporttáska megóvja az értékeidet menet közben. Sapkák, szőnyegek és további kiegészítők teszik teljessé a kollekciót, hogy mindig készen állj az edzésre, bárhova is visz aznap az utad.

A lábadtól pezsgő energia

Forradalmasítsd a futásod az UltraBOOST X edzőcipővel. A talpába épített innovatív boost hab felszabadítja az energiakapszulák ezreit, amelyek hatása végigpulzál a lábadon. A csodás design-ba légáteresztő, hálós szálakat szőttek, az edzőcipő szoros, támogató illeszkedését pedig garantáltja, hogy a keskenyebb női lábra tervezték.

Erő és magabiztosság

Lépj a pályára és az edzőterembe is tökéletes önbizalommal. Az erős tartású sportmelltartó hihetetlen stílust és tartást biztost, az izmokat támogató harisnyanadrág pedig maximalizálja a lábaid erejét. Áll készen arra, hogy a következő szintre lépj.
MELLTARTÓK + HARISNYANADRÁGOK VÁSÁRLÁS

TELJES KOLLEKCIÓ

A tested a legértékesebb vagyonod. Szabadítsd fel a benne rejlő potenciált, és döntsd le az akadályokat egy olyan sportruházatban, amely arra született, hogy csillogj benne.